Povpraševanje

Brač-Postira - VILLE ADRIATIC ***


 
Brac-Postira

Brac-Postira

BRAČ: srednjedalmatinski otok znan predvsem po svojih prelepih prodnato peščenih plažah, čeravno najdemo tudi betonirane. Tista v Bolu je tako lepa, da jo je treba včasih plačati tudi, če jo hočeš  samo videti. Vsekakor je otok zaznamovan s posebnim - belim kamnom, ki ga kopljejo pod morjem, zaradi vetrov pa ga radi obiskujejo športniki.  Tudi družine z otroki vedno najdejo prijetne kotičke, kjer z malčki uživajo v poletnih radostih. Pestra spremljevalna ponudba.

 8 HOTEL ADRIATIC /  nenavaden hotel v nenavadnem kraju. Za sezono 2018 obnovljeni apartmaji in sobe, ki so pridobili kategorijo 4*. Postira /Dol po starih gradbenih načrtih iz bračkega kamna in marmorja zgrajena etno in eco vas, ki nikogar ne pušča ravnodušnega. Adriatic je tik ob lastni peščeno prodnati, delno kamniti plaži. Sobe in apartmaji za 180 ljudi.,  V bližini nudistična plaža.
Skromnejša ponudba hrane za zajtrk in izbira dveh menujev za večerjo (postrežena), ki pa nista ravno popolna: včasih ni juhe ali solate včasih ni posladka, mize niso pokrite s prti. Sobe včasih niso po pričakovanjih-manjka daljinec za tv, kljukica za obesiti brisačo, kopalnica je nekam daleč in v nekaterih se je težje obrniti, mogoče boste našli pregorelo žarnico. Storitev polpenziona je vredna cene. V kolikor napake motijo, priporočamo najem apartmaja. Popolna lega-tik ob izjemno lepi in iz belega kamna urejeni prodnati plaži - brez avtomobilskega prometa, morje kristalno čisto. PRIPOROČAMO!

Ponudba: klimatiziran, restavracija  (samopostrežni zajtrk) večerja in kosilo postrežena (2 menuja), cocktail bar, jacuzzi, savna, bazen (11 m X 6 m X 2 m), fitness, izposoja koles, skuterjev in manjših čolnov za doplačilo,  v bližini športni center (tenis, rokomet, košarka in nogomet). Na hotelski plaži so brezplačno na voljo ležalniki in senčniki. V bližini pošta, lekarna, bolnišnica, tržnica, trgovina.  Domače živali - RQ. 
Sobe: klimatizirane, nekatere studio za dve osebi, tudi večposteljne (do 8 oseb), telefon, sat. TV, Wi-Fi, balkon ali terasa.  
Apartmaji: klimatizirani, ustrezno število spalnic, kuhinja, kopalnica z wc, nekateri balkon.
ZASEDENO: .


NAJEM APARTMAJA/osebi/dan ALI polpenzion/osebi/dan
BRAČ-POSTIRA VILA ADRIATIC 3*AC/4*AC do 15.6.
od 20.9.
15.6.-20.9.
APP 3* STUDIO2 - najem za 2 32 39
APP 3* STUDIO3/APP 3 - najem za 3 46 58
APP 3* APARTMA 4 - najem za 4 60 76
APP 3* dodatna oseba 14 17
APP 4* STUDIO 2/APP2 - najem za 2 42 57
APP 4* STUDIO 3/APARTMA 3 - najem za 3 48 81
APP 4* APARTMA 4 - najem za 4 64 107
APP 4* dodatna oseba 18 24
minimalno število nočitev 4 7
krajše bivanje - doplačilo RQ RQ
prihodi vsak dan vsak dan
OBVEZNA DOPLAČILA: turistična pristojbina 1,3 €/osebi/dan, otroci od 12. do 18. leta 0,65 €/osebi/dan. DOPLAČILA: POLPENZION 13 €/osebi/dan, dodatna oseba v ustrezno večjih apartmajih 3* do 15.6. in od 20.9. dalje 14 €/osebi/dan v apartmajih 4* 18 €/osebi/dan, v terminih od 15.6.-20.9. 17 €/osebi/dan, v apartmajih 4* 24 €/osebi/dan. OBVEZNA DOPLAČILA V KRAJU: parkirni prostor v bližini - po lokalnem ceniku - cca 5 €/dan. PRIPOROČAMO!

Brac-Postira

      Pridržujemo si pravico do morebitnih napak